Glasajte u oktobru za žene i budite dio transformacije ka rodnoj ravnopravnosti u politici.

Projekt ‘Žene u politici’ teži povećanju učešća žena u političkim procesima u Bosni i Hercegovini, s posebnim fokusom na lokalne izbore. Kroz ovu kampanju, Fondacija CURE i Budućnost Modriča, uz podršku IAMANEH Švicarska i financijsku pomoć Vlade Švicarske, motivišu žene da izađu na izbore i glasaju za žene, osiguravajući ravnopravnu zastupljenost i jačanje uloge žena u odlučivanju. Vaš glas može donijeti promjene – glasajte u oktobru i podržite snažne žene za snažne zajednice!

 

Glasam za ženu! Žene donose promjene. Iskoristite svoje pravo i glasajte za one koje će se boriti za vaša prava i zastupati vaše interese na predstojećim lokalnim izborima.

Glasajte za ravnopravnost! Osnažene žene stvaraju pravedniji i inkluzivniji sistem. Vaš glas doprinosi boljoj političkoj sceni i jačanju demokratije. Podržite žene na predstojećim lokalnim izborima u oktobru i budite dio promjene.

Žene glasaju, žene pobjeđuju! Aktivno učešće žena donosi nova rješenja i stvara jače zajednice. Dajte svoju podršku ženama na predstojećim lokalnim izborima i osigurajte da njihovi glasovi donesu promjene koje svi želimo vidjeti.

 

 

Zajedno činimo razliku! Glasajte u oktobru za žene i budite dio transformacije ka rodnoj ravnopravnosti u politici. Vaš glas može osnažiti žene liderke i donijeti promjene koje će unaprijediti naše zajednice.

 

Vaš glas je ključan! Žene liderke oblikuju budućnost i donose nova rješenja za jače zajednice. Ne propustite priliku da ih podržite – glasajte u oktobru i budite dio promjene.