Visoka škola za turizam i menadžment Konjic treću godinu za redom otvara svoja vrata za sve one koji žele da se obrazuju a nemaju tu mogućnost

Visoka škola za turizam i menadžment Konjic (www.vstim-konjic.ba) treću godinu za redom otvara svoja vrata za sve one koji žele da se obrazuju a nemaju tu mogućnost. Fokus je na ženama jer taj fašistički patrijarhat i Bosni i Hercegovini je učinio društo nejednakih mogućnosti. VSTIM Konjic slijedi pedagogiju Paola Freirera, velikog brazilskog pedagoga koji se borio da obrazovanje učini svima dostupno.

Više info na :https://vstim-konjic.ba/web/obrazovanje-obespravljenih-zena/

Ova prilika je namijenjena vama, hrabrim i inspirativnim ženama, koje ste  odlučne da izgradite bolju budućnost za sebe.

Visoka škola za turizam i menadžment pruža vrhunsko obrazovanje koje će vam omogućiti da steknete znanja i vještine potrebne za uspješnu karijeru u turističkom sektoru i menadžmentu.

Posebno smo posvećeni pružanju podrške i stvaranju sigurnog i uključivog okruženja za sve naše studentkinje. Nudimo mentorski program koji će vam pružiti individualnu podršku i usmjeravanje tijekom vašeg školovanja.

Vaša prijava će biti pažljivo razmotrena i cijenit ćemo vašu hrabrost i odlučnost u suočavanju s preprekama.

Vaše iskustvo, vaša perspektiva i vaša snaga imaju ogroman potencijal koji želimo podržati i razvijati. Kroz naše obrazovne programe i mentorski program, pružit ćemo vam sredstva i znanja koja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i izgradite bolju budućnost.

Prijavite se odmah i započnite putovanje prema obrazovanju i uspjehu.

Ne dopustite da prošlost odredi vašu budućnost – budite hrabre, budite inspiracija i ostvarite svoje snove!

Naša skola je dobitnica velikog evropskog priznanja i na sledećim linkovima možete procitati više o tome :

https://www.krug.rs/krugovanje/kraljevcanka-marijana-secibovic-dobitnica-velikog-evropskog-priznanja-video/

https://6yka.com/intervju/marijana-secibovic-za-buku-diskriminacija-je-jedno-ozbiljno-pitanje-koje-demokratija-ne-prihvata

Visoka škola za turizam i menadžment Konjic raspisuje Konkurs za upis studenata u I godinu akademske 2023/24 godine na slijedećim smjerovima:

  1. Menadžment u turizmu – status redovni, vanredni, DL
  2. Komunikologija i turizam – status redovni, vanredni, DL
  3. Osnove menadžmenta – status redovni, vanredni, DL
  4. Geoturizam- status redovni, vanredni, DL

Uz prijavu na konkurs kandidati dostavljaju  slijedeću dokumentaciju:

  1. Originalnu diplomu i svjedočanstva za sva četiri razreda srednje škole
  2. Uvjerenje o državljanstvu
  3. Izvod iz matične knjige rođenih
  4. Ovjerena kopija rješenja o nostrifikaciji u slučaju stranih studenata
  5. CIPS izvod o mjestu prebivališta – za potrebe Ugovora o studiranju
  6. Dvije fotografije za potrebe indexa i arhive

Zahtjev za upis studenata može se preuzeti na linku: https://vstim-konjic.ba/web/2022/06/prijavnica-za-upis-i-podaci-o-uplatama/

Upisnu dokumentaciju možete dostaviti lično u prostorije VSTIM Konjic ili poštom – preporučenom pošiljkom, a dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 036/727-330 i putem e-maila vstimkonjic1@gmail.com